RACC i BiTer promouen la convivència entre diferents mitjans de transport

El Real Automòbil Club de Catalunya y l’Associació Bici Terrassa Club, el BiTer, signen un conveni per promoure la convivència entre els diferents models de transport pels carrers de la ciutat, basada en el respecte. Aquesta és la primera vegada que el BiTer aconsegueix un acord tant ampli per millorar la convivència de transports, després d’acords similars amb els autobusos i els taxistes de Terrassa per millorar la seguretat dels ciclistes.

L’acord coincideix amb una campanya del RACC que promou el compartir millor l’espai urbà. L’acord contempla recomanacions i bones pràctiques com ara que les bicis comparteixin la calçada amb els vehicles o que cada modalitat de transport respecti en tot moment al més dèbil. Amb aquestes normes de sentit comú s’aconsegueix una mobilitat més sostenible, àgil i segura.

El BiTer és una entitat que fomenta l’ús de la bici en els desplaçaments urbans com a transport més sostenible i que també volen que sigui més segur. El RACC per la seva banda és un Club de serveis a tot tipus de vehicles que promou campanyes de sensibilització per a una mobilitat més eficaç, competitiva i segura. En l’actualitat Terrassa té 19 quilòmtres de carrils bici en front els 430 quilòmetres de tota la xarxa viària local.