Ramon Mampel: “El nou local del CTT Els Amics catapultarà de nou el tennis taula a Terrassa”

Amb la seva entrega, com a jugador, entrenador i seleccionador, Ramon Mampel ha enaltit el tennis taula al llarg de la seva dilatada trajectòria professional.

Fa 5 anys el CAR de Sant Cugat va apostar per l’egarenc, amb l’objectiu de canviar la metodologia de treball per a les futures promeses d’aquest esport. Com a cap del grup de tennis taula, alliçona diàriament a aquests joves, procedents de diferents punts d’Espanya, combinant els estudis amb l’esport d’alt rendiment.

Nou local per al CTT Els Amics

Més enllà de la seva vessant com a entrenador i seleccionador paralímpic, Mampel no ha deixat de donar a la pala. Des d’aquesta temporada és jugador de la primera plantilla d’Els Amics a la Primera Estatal, després de molts anys en les màximes categories. 

Amb el club egarenc vol posar el tennis taula local on és mereix. Tot apunta que un espai del Casal Cívic del Pla del Bon Aire, on hi havia l’antiga seu de la delegació local de la Federació Catalana de Futbol, serà imminentment la nova seu d’Els Amics, després d’un peregrinatge per diferents punts de la ciutat. 

Ramon Mampel, entrenant amb el CTT Els Amics