Ramon Moya

Ramón Moya, president del Sant Pere Nord CF, número 6 a la llista d’Isabel Martínez per C’s

“El president del Sant Pere Nord CF serà el candidat número 6 de la llista de Ciutadans (CS) per a les eleccions municipals del 28 de maig d’enguany”. Així ho ha anunciat aquest dimarts la seva alcaldable, Isabel Martínez.

“Estem orgullosos de sumar talent egarenc a la ciutat, Ramón Moya és una persona que ha estat tota la seva vida vinculat al barri de Sant Pere Nord, on és un referent veïnal i el president del club de futbol del barri”, ha declarat Martínez. “Moya ha defensat sempre l’esport de barri i la necessitat que des de l’Administració es doni suport al futbol formatiu de la ciutat com a eina d’integració i formació dels joves en àmbits tan necessaris com el treball en equip, l’esforç i la constància”.

Moya acompanyarà, com a número sis de la candidatura, a Isabel Martínez, Gonzalo Díaz, David Aguinaga, Eduardo Méndez i Cristina Gutiérrez, noms que el partit taronja ha anat anunciant en les darreres setmanes. Es preveu que en els propers dies anunciïn la llista completa amb la qual concorreran a les eleccions. Una llista que Martínez defineix com “un equip ple de talent, il·lusió i ganes per canviar Terrassa”.

Ramón Moya, al centre, en un acte de reconeixement a la seva tasca al club Sant Pere Nord