Ramon Talamàs opta a la reelecció a la presidència de la Cambra de Comerç

Ramon Talamàs optarà a revalidar l’actual presidència de la Cambra de Comerç. Amb aquesta voluntat més d’una quarantena d’empreses, fundacions i entitats li fan costat. Juntes, presentaran candidatures al Ple de l’entitat en les eleccions de setembre.

Reunits dimecres al matí, Talamàs i el seu equip han consensuat els principals objectius per a una possible nova legislatura. Aquests es concreten en mantenir l’actual línia de proximitat amb el teixit empresarial. Col·laborant, per tant, amb l’ampli ventall d’administracions i entitats per evitar duplicitats. I, sobretot, oferir serveis adequats a les empreses per potenciar-ne la competitivitat i sostenibilitat.

La legislació preveu que les candidatures són independents i, per tant, no previstes de llistes globals. Amb tot, aquelles candidatures que, en cas de ser elegides, faran costat a la voluntat de renovació de l’actual president. I ho faran juntament amb les cinc persones que designi CECOT. Això en cas de no haver-hi altres propostes patronals.

Un 25% de les diferents candidatures estaran representades per empresàries i directives. A més, un 38% estan ja presents en l’actual màxim òrgan de govern. Ubicades a poblacions de la demarcació, presenten grandàries i antiguitats variades. Totes són empreses o entitats destacades en els seus camps d’activitat.

Ramon Talamàs és llicenciat en Econòmiques (UAB). Des de juny del 2019 presideix la Cambra de Terrassa.