Raúl Cuenca, un terrassenc al millor restaurant del món

El restaurant barceloní Disfrutar s’acaba de proclamar com el millor del món. Un èxit treballat durant anys pels 60 professionals d’aquest establiment d’alta cuina creativa, que ja comptava amb tres estrelles Michelin. I en aquest equip hi trobem un terrassenc. Es diu Raúl Cuenca. És treballador de sala de l’espai de creativitat, on s’aprofundeix en la recerca i el desenvolupament. Per a ell el reconeixement és un premi a la constància.

raúl cuenca un terrassenc al disfrutar

En Raúl és químic i la seva família està vinculada al sector de la restauració. Així que tot semblava indicar que aquests dos mons s’acabarien unint. Per això es va formar en hostaleria i restauració. Va poder fer les pràctiques a Disfrutar i ja s’hi va quedar treballant.

raúl cuenca un terrassenc al disfrutar

Mantenir el nivell assolit és un repte però Raúl Cuenca creu que es tracta de refermar la filosofia del restaurant, que tants èxits els ha donat. Una creativitat sense límit que nodreix la gastronomia mundial en un moment que cada vegada genera més interès per al sector.

[Font imatge portada: YouTube Ibai]