RC Polo – Club Egara i un derbi femení, als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha estat l’escenari del sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba, que tindrà lloc des d’aquest divendres i fins diumenge a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa.

A la competició masculina, el plat fort de l’eliminatòria de quarts de final és l’aparellament entre el RC Polo i el Club Egara, dos dels aspirants al títol. Els ratllats, que anaven com a caps de sèrie, no han tingut sort però confien en passar a unes semifinals on es trobarien al vencedor del RS Tenis – Júnior FC.

L’Atlètic, que va per l’altre cantó del quadre, jugarà contra el SPV-Complutense. A priori els de Xero Gasol, com a amfitrions, surten com a favorits, tot i que en cas de victòria es trobarien probablement el Club de Campo en semifinals. Els madrilenys són el rival del Barça als quarts.

Derbi femení

A la competició femenina, el sorteig ha deparat un derbi entre Atlètic i Egara. Tots dos equips preveuen una eliminatòria oberta, tot i que no han tingut sort ja que el vencedor s’enfrontaria al Polo o al Club de Campo.

El CD Terrassa, per la seva banda, tindrà uns quarts de final complicats davant el segon classificat, el SPV Complutense. Qui passi a semifinals s’enfrontarà al vencedor del Taburiente – Júnior.

Divendres hi haurà els vuit partits de quarts de final, dissabte les semifinals mentre que les finals estan programades per diumenge a les dotze del migdia, la femenina, i a les dues de la tarda, la masculina.