Reacció tardana del CD Terrassa contra el nou líder, el Club de Campo (3-5)

El Club de Campo és el nou líder a la Divisió d’Honor Masculina. El seu triomf per 3 a 5 contra el CD Terrassa, combinat amb la derrota del Polo davant el Júnior, deixa els de Roberto Gómez encapçalant en solitari la classificació.

Els madrilenys han estat tremendament efectius i en un minut han marcat dos gols. José Basterra, aprofitant un refús d’Alberto Carnicer, ha fet el primer als set minuts i, tot seguit, Álvaro Iglesias n’ha fet el segon. El CD Terrassa ha tingut en les jugades de penal córner les opcions més clares de gol, però els visitants han tornat a marcar abans del descans, mitjançant Basterra, fent pujar el 0 a 3.

El conjunt de Les Pedritxes ha sortit en el segon temps pressionant més amunt i ha disposat de bones oportunitats per retallar distàncies, però Álvaro Negrete ha estat un obstacle difícil de batre. Álvaro Tello, en el refús d’un penal, i Álvaro Portugal han acabat de dilapidar les il•lusions egarenques amb dues dianes més. El CD Terrassa ha acabat maquillant el marcador. Oriol Garreta, aprofitant un refús en un penal, Marc Miralles i Pepe Barnés han situat el 3 a 5 final.

El CD Terrassa és sisè amb 6 punts. El Club Egara en té 9, després de guanyar 1 a 2 el SPV Complutense, mentre que l’Atlètic, quart a la classificació, totalitza 10 punts en golejar l’Atlético San Sebastián per 5 a 0.