Recepció oficial a Sarai Gascón i a José Antonio Marí pels seus èxits al Mundial de Natació Adaptada

Sarai Gascón i José Antonio Marí han estat rebuts aquest dilluns a l’Ajuntament per reconèixer el seu gran paper en el recent Campionat del Món de Natació Adaptada celebrat a Ciutat de Mèxic. L’alcalde, Alfredo Vega, la regidora d’Esports, Eva Candela, així com alguns dels portaveus dels grups municipals han volgut agrair el sacrifici i l’esforç dels dos nedadors del CN Terrassa.

L’egarenca va penjar-se tres medalles d’or ken imposar-se als 50 i 100 metres lliures i als 100 papallona S9, mentre que el valencià va obtenir dues plates, en 50 i 100 lliures, i el bronze en 100 papallona S9.

Màxim rendiment per als dos esportistes, que van haver d’allargar la seva preparació per a la cita mundialista després del terratrèmol que va assolar la zona a finals de setembre.

Tensió amb el CN Terrassa

La recepció d’aquest dilluns ha estat marcada per la mala maror entre els nedadors i el CN Terrassa. Sarai Gascón, en una entrevista a Diari de Terrassa, va al•legar les dificultats que van tenir a l’hora de preparar el Mundial de Mèxic.

Assenyalen que no es podien entrenar amb les millors condicions a l’Àrea Olímpica, que el club va denegar l’entrada al seu entrenador, Miguel Vázquez, per la qual cosa van acabar optant per llogar un carril a la piscina del CAR de Sant Cugat. La tensió es va palpar ahir a l’Ajuntament, quan el pare de Sarai Gascón, Emili Gascón, li ha denegat l’encaixada de mans al president del CN Terrassa, Jordi Martín.

La conseqüència de tot això és que Sarai Gascón ha renunciat a continuar com a entrenadora de l’equip benjamí del CN Terrassa, però vol seguir competint sota el paraigües de l’entitat. El president del club no ha volgut fer declaracions, mentre que la nedadora apel•la a una propera reunió per aclarir les diferències que s’han produït entre totes dues parts.