Reclamen que Mútua de Terrassa passi a ser de gestió pública al cent per cent

El col.lectiu de Marea Blanca de Terrassa conjuntament amb els moviments per unes pensions públiques de Rubí i Sant Cugat s’han concentrat aquest dijous al matí davant del Parlament de Catalunya en defensa de la sanitat pública.

Tots ells tenen com a nexe comú que són municipis on el seu proveïdor sanitari és Mútua de Terrassa. Critiquen que des de fa molts temps s’incompleix la Carta de Drets i Deures de la Ciutadania en relació amb la Salut aprovada i recorden que ha estat considerat el pitjor hospital públic en l’infome “Monitor de Reputación Sanitaria”.

Davant d’aquesta situació, han volgut traslladar les seves reivindicacions al Parlament de Catalunya, on els grups polítics de la CUP i En Comú Podem, els hi han donat suport i han portat les seves queixes a la Comissió de Sanitat del Parlament de Catalunya que s’ha reunit precisament aquest mateix dijous.

D’entre les reivindicacions figura que Mútua de Terrassa passi a ser de gestió pública al cent per cent, subrogant el personal al CatSalut.