Reclamen una partida específica als pressupostos per al Projecte Ca n’Anglada 2030

L’Associació de Veïns de Ca n’Anglada reclama a l’Ajuntament, un cop més, que doti els propers pressupostos municipals d’una partida específica per al Projecte Ca n’Anglada 2030. Els responsables de l’entitat entenen que aquest 2020 els diners s’hagin destinat a l’emergència sanitària però recorden que, des que el Projecte es va aprovar per unanimitat el juny del 2018, no hi ha hagut partides concretes per a un dels set microprojectes que es contemplen.

Aquests microprojectes aborden diverses problemàtiques del barri com el mercat il·legal, la retirada d’antenes, la dinamització del poliesportiu i impulsa activitats de caire social com un esplai al carrer i la Casa d’Oficis. Aquest últim projecte és l’únic, diu l’Associació, que s’ha pogut desenvolupar en aquests dos anys i mig.

L’última reunió de la Taula de Ca n’Anglada va ser el 15 de setembre, on, segons expliquen els veïns, l’equip de govern no va garantir una partida al Projecte en els propers pressupostos per l’actual context de crisi.