Reconeixement del CN Terrassa als millors esportistes i socis més fidels

El Club Natació Terrassa ha homenatjat aquest dimecres els socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i ha premiat els millors esportistes de les diferents seccions de la passada temporada, en una gala que ha tingut lloc al Teatre Principal.

Durant la vetllada el seu president, Joan Herrera, ha assenyalat que la junta directiva segueix treballant per millorar els serveis als seus 17.500 socis. En l’assemblea general ordinària del 30 de novembre es presentarà i es votarà els projectes previstos perquè el club continuï creixent. Això sí des de la sostenibilitat i l’eficiència energètica, amb un pla de descarbonització, la instal·lació de nous panells fotovoltaics i una reducció dels consums energètics i d’aigua.

En l’àmbit esportiu, el CN Terrassa seguirà apostant en les seccions professionals, en l’esport inclusiu, amb nous convenis amb Prodis i Ocell de Foc, i en les escoles esportives. En aquest últim aspecte, s’engegarà un programa per ampliar el nombre d’entrenadores i monitores. Tot per seguir projectant la marca i el sentiment de pertinença a l’entitat.

Els premis especials han recaigut en Montserrat Cuartero i Maria José Argüelles, en reconeixement a la seva implicació i trajectòria. Els premis als millors entrenadors i entrenadores han estat per a Veronica Macias, de la secció de futbol, i Raúl Navalón i Jordi Millán, de natació i waterpolo respectivament. Els waterpolistes dels primers equips Oriol Rodríguez i Nina Ten Broek han rebut el Trofeu Memorial Enric Guàrdia, que premien els jugadors que millor reflecteixen els valors d’una figura emblemàtica dins la secció.

Gala Reconeixement Cn Terrassa

Nina Ten Broek i Orio Rodríguez han rebut el Trofeu Memorial Enric Guàrdia (Font imatge: CN Terrassa)