Rècord de donacions de sang aquest estiu a Terrassa

Més de 1.600 persones han donat sang aquest estiu a Terrassa el què representa un rècord de donacions durant els mesos d’estiu. Tot i que a mitjans d’agost es va fer una crida per les baixes reserves, arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils van augmentar ostensiblement les mostres de solidaritat. Entre el 17 i el 24 d’agost a Terrassa, 433 persones van donar sang en el Banc de Mútua.

Només el dia després dels atemptats 150 persones van donar sang a Terrassa. Amb tot des del banc de sang es fa una crida perquè es mantinguin les donacions i no haver de patir en la programació d’operacions. També s’anima a participar en la nova campanya de donació de plasma que busca l’autosuficiència de cada país en donacions.

A tot Catalunya prop de 30.000 persones han donat sang aquest estiu, un 145 per cent més que l’estiu de l’any passat. En només una setmana 8.500 persones van donar sang, el doble del què seria habitual en aquesta època. Aquest setembre també arranca la campanya de donacions de plasma, el 55 per cent del líquid que forma part de la sang.