Rècord defensiu històric del Terrassa FC

Cinc gols encaixats en catorze partits, és a dir, una mitjana de 0,35. El Terrassa FC ha batut el rècord defensiu en la història del club a aquestes alçades de la temporada. Fins ara el millor registre era de la campanya 2006-07, amb l’equip terrassista a la Segona Divisió “B”, quan havia rebut sis gols en la jornada 14.

A més, el Terrassa FC lidera el rànquing dels dos subgrups catalans de Tercera i amb molta diferència. En el seu li segueix el líder, l’Europa, amb nou gols encaixats, això sí amb un partit menys que els de Juanjo García, mentre que el San Cristóbal i el Manresa n’han rebut onze en quinze jornades. Al subgrup “B”, la millor defensa és la del primer classificat, el Girona “B”, amb vuit gols en quinze partits.

L’últim gol encaixat pel Terrassa va costar la derrota. Va ser a la jornada 11, la del debut del nou tècnic, contra el Manresa a l’Olímpic. Des de llavors, quatre partits consecutius sense rebre cap contra Valls, Castelldefels, Igualada i San Cristóbal. A més de Manresa, només han vist porteria el San Cristóbal, el Vilafranca, l’únic equip capaç de fer-ne dos al Terrassa, i la Montañesa. Un treball col•lectiu, però també personalitzat en la porteria. Diumenge es veurà qui l’acabarà defensant.

Contra el Manresa, Ortega va encaixar l’últim gol