Recta final del festival que apropa el circ a tothom amb espectacles i tastets

Sentir-se equilibrista, acròbata o malabarista per unes hores. És el que proposa la cita anual dels Tastets de Circ dins el Festival de Circ de Terrassa, que enguany celebra la novena edició des del 3 de setembre i fins aquest dijous dia 7.

El carrer Infant Martí de La Maurina ha estat dimarts un cop més l’escenari on nens i nenes i els seus familiars han participat en els tallers oberts per aprendre diferents tècniques de circ. Penjar-se d’un trapezi o provar els moviments aeris que permeten les teles, fer equilibris en un cable o sobre una bola, o fins i tot posar-se a prova en malabars amb els plats xinesos han estat algunes de les opcions. Tot plegat, com recorden els organitzadors de Tub d’Assaig 7.70, per difondre la disciplina entre el públic, tant a nivell d’espectador com participatiu.

I és que el futur del festival terrassenc passa per tenir presents les tendències del panorama nacional i internacional, on artistes i companyies treballen per fer un circ sorprenent i innovador i que ofereixi a l’espectador un ampli ventall de propostes.

La segona jornada del Festival de Circ ha continuat al vespre amb Nando Caneca, que des de l’escenari Xemeneia ha sorprès grans i petits amb ‘Wooow’, un espectacle sense paraules en què, en clau d’humor, l’artista asturià homenatja el joc i l’amor en un seguit d’escenes on barreja màgia, gest i improvisació.

La programació del 9è Festival de Circ de Terrassa continua fins al dijous, amb els Tastets cada matí, i amb els espectacles ‘El senyor de les baldufes, de la Cia Penélope y Aquiles, i ‘Breaking point’, de Weibel Weibel. Les dues darrers propostes donaran pas a la gala de cloenda del Festival. Serà a l’escenari Xemeneia a partir de les 10 de la nit i amb la participació de diversos artistes.