Reempresa arriba als municipis de menys de 15.000 habitants

El diputat delegat de comerç de la Diputació de Barcelona, Òscar Sierra, i el president de Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, han presentat aquest matí de manera telemàtica “Reempresa Municipis Petits – Impulsem el comerç local”. Es tracta d’un nou conveni de col·laboració per fer arribar els serveis de Reempresa als municipis de menys de 15.000 habitants de la demarcació. L’objectiu és evitar la desertització comercial i facilitar la transmissió de negocis.

El conveni, que té una vigència de dos anys, s’implantarà durant aquest 2020 a deu municipis de la demarcació: La Llagosta, Sant Marti de Sesgueioles, Badia del Vallès, Cardona, el Bruc, la Pobla de Claramunt, Gelida, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Julià de Vilatorta i Malgrat de Mar.  Al 2021 es preveuen noves incorporacions.

Durant la seva intervenció, Sierra ha volgut destacar que “sumem esforços per evitar el tancament de més negocis i d’aquesta manera, ajudar a mantenir viu el teixit empresarial del conjunt de la província de Barcelona”

Per la seva banda, Abad ha posat en valor la col·laboració público-privada i ha subratllat que “si el tancament de negocis ja és quelcom greu, que passi a municipis petits on l’oferta comercial també és més petita, pot suposar una pèrdua irreparable”.