reempresa cecot

Reempresa arriba als pobles de Barcelona de la mà dels mercats municipals i d’una prova pilot

La Cecot i la Diputació de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per fer arribar el programa Reempresa als municipis mes petits de la demarcació i evitar, en la mesura del possible, el tancament de molts negocis a causa de la situació generada per la COVID-19.

El conveni, vigent fins l’any que ve, té prevista l’atenció telemàtica així com l’organització de sessions informatives, suport i acompanyament gratuït per a totes les persones interessades. Per arribar als municipis petits contempla dues actuacions.

Una d’elles fa referència als mercats municipals, consolidant la presència que Reempresa hi té des del 2017, per facilitar la transmissió de la propietat de les parades. Des aleshores s’ha evitat el tancament de més de 70 parades en la norantena de mercats de la demarcació on s’ofereix el servei

L’altra actuació és d’una prova pilot a deu municipis petits de les comarques de Barcelona per garantir la continuïtat dels seus negocis i evitar la pèrdua de llocs de treball i fomentar el creixement econòmic d’aquestes poblacions.