Renfe i FGC adapten els horaris dels seus trens a la demanda del mes d’agost

Fins el 27 d’agost, Rodalies de Catalunya reajusta els seus serveis a les línies R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell), R2 nord (Barcelona-Maçanet per Granollers Centre) i R3 (L’Hospitalet – Puigcerdà per Vic). A més, degut a la nul·la demanda que es produeix en aquestes dates, no circularan els trens de la línia R7. L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals, i es reforça en determinats punts del litoral.

A la línia R4, que passa per Terrassa, la periodicitat serà d’un tren cada hora, en direcció Barcelona, des de les 6.30 del matí fins a les 18.30 de la tarda. A primera i a última hora, els trens passaran cada mitja hora. En direcció a Manresa, la freqüència serà més elevada.

Pel que fa a Ferrocarrils de la Generalitat, la línia S1 que connecta Terrassa amb Barcelona també compta amb un horari diferent durant l’estiu. La primera i la darrera setmana del mes d’agost, està prevista la circulació de més combois, mentre que durant la part central, entre el 7 al 25 d’agost, passaran menys trens. Les freqüències variaran entre els 15 i els 20 minuts la majoria de les jornades. Una situació similar és la que es dóna en la línia S2, la que uneix Sabadell amb Barcelona.

En tots els casos, es recomana consultar els horaris especials a les webs de Renfe i FGC, així com en les pròpies estacions de ferrocarril.