Renovació Hockey Per Terrassa I Bbva

Renovació del conveni de col·laboració entre BBVA i Hockey per Terrassa

BBVA i Hockey per Terrassa han renovat el conveni de col·laboració fins a finals d’aquesta temporada, amb l’objectiu d’enfortir les accions esportives i socials. L’entitat financera s’ha compromès a donar un suport econòmic i institucional a les activitats lligades a la formació i per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Una d’elles és el Clínic BBVA Hockey + que tindrà lloc aquest diumenge 27 de febrer (16.30 a 18.00h) al Municipal Martí Colomer. Jugadors de les màximes categories dels clubs que formen part de Hockey per Terrassa (Atlètic, Club Egara, CD Terrassa i Línia 22) impartiran aquesta sessió, una de les més esperades durant la temporada.

Marta Puig, directora tècnica d’atenció diürna de LaFACT Fupar i una de les impulsores del projecte, ha assenyalat que “més enllà d’ensenyar i aprendre a driblar, xutar a porteria o fer jugades de partit, aquest és un projecte social. El que pretenem és que els nostres jugadors coneguin els seus ídols i s’identifiquin amb ells. I, d’altra banda, per als jugadors top, és també una experiència enriquidora que gaudeixen molt, ja que s’estableix una relació molt empàtica i afectiva entre els dos col·lectius”.

Daniel Gómez, director de zona del Vallès Occidental de BBVA, ha manifestat la voluntat de continuar donant suport a un esport tant emblemàtic com és l’hoquei, i en especial, al Hockey +. “Aquesta és una de les accions que més ens enorgulleixen per la implicació social que comporta i també per la nostra contribució a la ciutat. A més, ara ja comencem a preveure una certa normalitat després de la pandèmia i això ens ha de permetre poder tirar endavant altres projectes”.

Des de Hockey per Terrassa s’ha manifestat l’agraïment pel suport de BBVA rebut any rere any i per la seva implicació amb el món de l’hoquei. “Precisament Hockey Plus va ser una iniciativa pionera de l’hoquei en el món de l’esport, a la qual després s’hi han sumat altres modalitats esportives amb gran èxit”, ha remarcat Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa.

Renovació Hockey Per Terrassa I Bbva

Francesc Salvatella, al centre de la imatge, amb els responsables del BBVA