Reoberta la circulació al carrer del Ferrocarril de Viladecavalls

Poc més de tres mesos després, per fí, els vehicles ja poden circular des d’aquesta setmana pel carrer del Ferrocarril de Viladecavalls, una via molt transitada pels veïns de Sant Miquel de Guanteres.

La via es va tallar a la circulació el 25 de març passat quan les fortes pluges de la nit anterior van acabar provocant un bon ensurt al municipi de Viladecavalls a l’originar-se un gran esvoranc. De fet un vehicle va quedar mig engolit pel forat amb una dona i un nen en el seu interior. Tots dos, mare i fill, van sortir-ne il•lesos i ràpidament van ser evacuats del lloc dels fets.

La presència de l’esvoranc va obligar també a tallar parcialment durant un parell de dies la circulació de trens entre Terrassa i Castellbell i el Vilar. Durant aquest temps, el servei de les línies R4 i R12 de Rodalies Renfe utilitzava només una de les dues vies de circulació.

El forat va arribar a tenir una profunditat d’uns 22 metres. L’amplada de l’esvoranc afectava els dos carrils i arribava als vuit metres.

Durant aquest últims tres mesos s’hi han fet les obres per tapar l’esvoranc amb la col.locació de talusos per evitar que es torni a repetir el moviment de terres de la zona, situada al pas d’un torrent.