Reobre l’Oficina d’Atenció Ciutadana del districte 4

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del districte 4 reobrirà dijous les portes amb les instal·lacions adaptades a les mesures preventives i sanitàries contra la Covid-19. Dispensadors de gel hidroalcohòlic, distància de seguretat entre seients, intensificació de les tasques de neteja i nous cartells informatius són algunes de les mesures que permetran oferir un entorn segur tant a la ciutadania com al personal municipal.

Aquesta oficina era la única que restava pendent de reprendre la seva activitat, després d’haver de tancar les seves instal·lacions el març per l’estat d’alarma. Després dels mesos de tancament, les OAC han anat reobrint progressivament un cop s’han dut a terme totes les intervencions necessàries a cadascun dels espais per garantir la seguretat.

L’atenció presencial sempre es fa amb cita prèvia a través del web https://citaprevia.terrassa.cat, de l’aplicació mòbil ‘Sense Esperes’, o trucant gratuïtament al 010, de dilluns a dijous de 8 a 19 h, i divendres i vigílies de festiu de 8 a 14.30 h.