Repartiment de punts entre CK Vallparadís i KC Barcelona en un duel molt disputat

Empat a 18 entre el CK Vallparadís i el KC Barcelona, dos dels aspirants al títol a la Lliga Nacional de Primera Divisió de corfbol, en partit ajornat disputat dissabte al pavelló de Sant Llorenç.

El duel va ser equilibrat en el primer quart, però a partir del segon el conjunt dirigit per Miguel Ángel Tobaruela va dur la iniciativa, gràcies al seu major encert en atac i intensitat en defensa. El Vallparadís va arribar a obrir una escletxa de cinc punts en el marcador i al descans dominava per 14 a 10.

A la represa el quadre barceloní va reaccionar i mica en mica va anar retallant les diferències fins a l’empat final. Amb un partit menys, el Vallparadís ocupa la segona posició amb 7 punts, a dos del Barcelona.

Copa Catalana

D’altra banda ja hi ha els horaris de la propera edició de la Copa Catalana “A” i “B”, que es disputaran a partir del març. Les semifinals de la màxima categoria tindran lloc el diumenge 13 al pavelló de Vacarisses.

El CK Vallparadís (12.30h) tindrà com a rival el guanyador del Platja d’Aro KC-CK Castellbisbal, mentre que l’altra eliminatòria la disputaran el KC Barcelona i el CK Badalona (10.30h).

La final tindrà lloc el diumenge 20 de març (13.00h, horari encara per confirmar) al Pavelló Municipal de Montcada.

 Horaris Copa Catalana Corfbol

Horaris Copa Catalana Corfbol B