Representació terrassenca al Campionat d’Europa d’hoquei herba

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba ja ha fet oficial la llista de convocats amb la que competirà al Campionat d’Europa entre el 16 i el 25 d’agost a la població belga d’Anvers.

Entre els 18 convocats trobem representació de clubs terrassencs. El porter Quico Cortés i els jugadors Vicenç Ruiz, Josep Romeu i Pau Quemada del Club Egara i Joan Tarrés i Marc Boltó, de l’Atlètic Terrassa.

També viatjaran amb els Redsticks el pròxim 13 d’agost a Bèlgica els terrassencs Marc Sallès i Xavi Lleonart, i el jugador de Matadepera, Sergi Enrique.

El seleccionador Fred Soyed completa la llista amb Ricardo Sánchez, Ignacio Rodríguez, Miquel Delas i Quique González juntament amb Álvaro Iglesias, Diego Arana, Llorenç Piera, Alejandro de Frutos i Mario Garin.

Terrassa ha estat també escenari de preparació de cara al Campionat d’Europa. La selecció ha disputat aquest cap de setmana al Pla del Bon Aire el torneig internacional IV Nacions, classificada en segona posició, i ha jugat un amistós amb Irlanda dimarts, amb victòria espanyola per 2 gols a 1.

Els Redsticks competiran en el Grup A amb Bèlgica, Gal•les i Anglaterra, i debutaran divendres en la jornada inaugural del torneig contra la selecció amfitriona.