Repte històric i majúscul per a un CN Terrassa que busca a Atenes passar ronda a l’Eurolliga

Il·lusionades i al mateix temps ambicioses amb el gran repte que tenen per endavant. Jugadores i cos tècnic de l’equip de waterpolo del CN Terrassa debuten aquest divendres a l’Eurolliga, una fita històrica per al club. La plantilla egarenca ja es troba a Atenes, seu del grup “A” d’aquesta primera fase de la màxima competició continental. I ha viatjat amb el convenciment que tornarà amb la classificació.

Per aconseguir-ho el quadre de Xavi Pérez haurà d’acabar entre els tres primers. Davant té un calendari exigent, debutant amb el CSS Verona italià (divendres, 19.30h) i dissabte afrontant un doble compromís contra el Dynamo Uralochka rus (9.00h), el rival més fort, i l’ASA Tel Aviv israelià (18.45h). Diumenge (10.45h) tancarà la seva participació amb les amfitriones, el NC Glyfada.

Tot i la inexperiència de gran part de les jugadores, n’hi ha que sumen molts partits a Europa i ja saben que es guanyar aquest títol. Olga Domènech, Bea Ortiz, Pili Peña i Paula Leitón han d’aportar dosis de veterania a l’equip. Per a la capitana egarenca, el somni s’ha complert amb el club de la seva vida.

La crisi sanitària per la Covid-19 va apartar el CN Terrassa de debutar a Europa la temporada passada. Toca ara ratificar la progressió que ha fet l’equip els darrers tres anys, tornant amb el bitllet cap a la segona fase.

 

CN Terrassa waterpolo fem eurolliga 1

El president del CN Terrassa, Joan Herrera, animant la plantilla abans de viatjar a Atenes

Entrenament Cn Terrassa A Atenes

L’equip femení del CN Terrassa ja s’ha entrenat aquest dimecres en l’escenari dels partits (Font imatge: CN Terrassa)