Residus Vallès presenta el projecte Parc Vallès Circular al Congrés de referència del sud d’Europa

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha presentat aquesta setmana el projecte Parc Vallès Circular al Congrés Recuwaste. Aquest és el congrés de referència del sud d’Europa en la gestió de residus com a recursos. El projecte vol dinamitzar tot l’entorn de la N-150 al voltant d’equipaments clau com la Planta de Can Barba, el mercat comarcal Mercavallès i la pròpia seu comarcal.

Recuwaste ha tingut lloc aquesta setmana a Mataró en format híbrid. Ha comptat amb conferències i taules rodones. També s’ha pogut veure una exposició de maquinària de serveis públics, una visita guiada al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme i  conèixer el futur arc Circular Mataró- Maresme.

Sota el lema “La (R) evolució dels Recursos”, el congrés, promogut pel Consorci per al Tractament dels Residus Urbans del Maresme, en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Compta també amb el suport, entre altres entitats, de la Fundació Fòrum Ambiental, que exerceix la secretaria científica i el propi Consorci Residus Vallès.