Resposta multitudinària a la campanya de la policia contra el càncer infantil

La plaça Vella s’ha omplert aquest dilluns de gom a gom en la festa solidària organitzada per la Policia Municipal en suport del nens amb càncer infantil. Ha estat un acte més dins la campanya ‘Posa’t al seu cap’ en la que membre del cos de seguretat s’han rapat el cabell per editar un calendari solidari.

A la plaça s’han aplegat una cinquantena de perruquers de la ciutat, que rapaven aquelles persones que volien ser solidàries mostrant la mateixa imatge que els nens que pateixen aquesta malaltia. Els primers en donar exemple dalt l’escenari han estat els polítics i els mateixos policies locals. Ho han fet deixant-se rapar per nens afectats per la malaltia.

La festa ha estat amenitzada per una batukada i un concert de rock, a més de diverses parades amb tallers per als més petits. Han estat molts els que s’han avesat a rapar-se o tallar-se la cabellera.

La campanya ha tingut tant ressò que també s’hi han sumat altres cossos policials, com els d’Olot, Mataró i Badalona.

Unes urnes disposades en diversos punts de la plaça recollien els donatius solidaris que contribuiran a la construcció del Pediatric Cancer Center a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Dimecres la Policia Municipal restransmetrà per Facebook Live l’obertura de les urnes i el recompte dels diners recollits.