Restriccions de trànsit a l’Avinguda del Vallès pel reasfaltatge del paviment

L’Ajuntament repavimenta a partir d’avui i durant les pròximes tres setmanes, els carrils centrals de l’Avinguda del Vallès, entre els carrers Mare de Déu de la Llum i la cantonada amb l’Avinguda de Santa Eulàlia. Aquests treballs comportaràn sobretot talls de trànsit en el mateixos carrers per això s’estableixen recorreguts alternatius des del Pont de Navarra.

La major part del trànsit es desviarà per la banda est de la riera de les Arenes per la mateix avinguda del Vallès. La part més afectada pels treballs és només en sentit sud de l’Avinguda, per la banda oest de la riera, aquella més pròxima al centre de la ciutat delimitada pel Pont de Navarra i l’Avinguda Santa Eulàlia. Aquesta intervenció que s’inscriu en un projecte més ampli de millora del paviment de 18 carrers de la ciutat i valorats en gairebé 2 milions d’euros, s’emmarca dins el programa Barris en Marxa de millora de l’espai públic.

Aprofitant aquestes restriccions es duran a terme alguns treballs pendents en diferents punts de l’Avinguda del Vallès on ja s’haurà tallat el trànsit per les millores del reasfaltat. Fins el dia 15 la confluència amb l’Avinguda Santa Eulàlia i els ramals de connexió amb la Nacional 150 estaran lliures però d’aquí a set dies aquest punt també es veurà afectat pel tall.

A més les restriccions obliguen al desviament de la línia L4 dels autobusos urbans. Això implica l’anul•lació de la parada de Xúquer que es trasllada a l’Avinguda Santa Eulàlia entre els carrers Pisuerga i Cinca. Totes aquestes modificacions es mantindran fins el 26 de gener.