Restriccions de trànsit i afectacions del transport públic per la Festa Major

La Festa Major comporta, com és habitual, afectacions al trànsit i en el recorregut de les línies dels autobusos urbans.

Des de d’aquesta passada mitjanit i fins dimarts a les 6 del matí la Rambla d’Ègara està completament tallada al trànsit entre la plaça del Doré i el Centre Cultural. A més, a partir d’aquest dijous els autobusos urbans passen pels carrers Arquímedes i Galileu com a itineraris alternatius. Les avingudes de Josep Tarradellas i d’Abat Marcet es tallaran dimecres de la setmana vinent a la nit pel castell de focs. I dissabte el transport públic es desviarà per l’avinguda d’Àngel Sallent arran de la cursa atlètica.

Mentre duri la Festa Major es recomana que els vehicles privats no travessin pel centre de la ciutat sobretot pels eixos Topete-Sant Antoni i Arquímedes-Galileu.
En cas d’agafar el cotxe, es recomana trencar amb els hàbits de conducció i repensar l’itinerari per utilitzar les vies de circumval·lació i accedir per l’accés més proper a la destinació final, per valorar si els desplaçaments es poden fer a peu, en bici o transport públic.

Tots els serveis de transport nocturn comptaran amb el servei de parada intermèdia, restringit a dones, joves menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat.

Com ja va passar l’any passat Ferrocarrils de la Generalitat oferirà servei ininterromput les nits de divendres, dissabte i diumenge entre Terrassa i Sant Cugat amb un tren per hora i sentit. Les festes majors dels dos municipis i Rubí coincideixen el mateix cap de setmana.