Restriccions de trànsit nocturn al carrer Sant Antoni

A partir d’aquest dimarts la circulació pel carrer Sant Antoni quedarà restringida en l’horari nocturn. A partir de les 11 de la nit i fins les 7 del matí, el vehicles privats no podran circular pel Carrer Sant Antoni, des de la plaça del Doctor Robert i fins al carrer Sant Cristòfol. El trànsit només estarà permès per a vehicles d’emergències, de transport públic i per a bicicletes.

Durant aquest horari els vehicles privats tindran l’accés restringit al carrer i només hi podran passar els veïns dels carrers Sant Antoni, Sant Josep i Joaquim de Paz i els usuaris de l’aparcament del carrer Sant Antoni. La configuració d’aquest carrer i el volum de circulació que ha d’absorbir ha portat a l’Ajuntament a prendre aquesta mesura per reduir el soroll, la contaminació atmosfèrica i la seguretat viaria.

D’aquesta manera es dóna resposta a les peticions d’alguns veïns que havien expressat la seva demanda i poder-la encaixar en el Pla de Mobilitat Urbana. La mesura ja ha estat notificada als veïns del carrer i s’ha reforçat amb la corresponent senyalització.