Restriccions durant les nits del 2 al 6 de juliol per les obres d’ampliació de la C-58

Importants retencions a primera hora del matí d’aquest dimecres a la C-58. El motiu són les obres d’ampliació i millora dels accessos que han començat aquesta setmana entre Terrassa i Badia del Vallès. Els treballs, que duraran un any, es concentren aquests dies durant les nits. Això implica restriccions en el tronc de l’autopista i en algunes entrades i sortides, en sentit Barcelona.

Durant els propers 12 mesos, les afectacions seran importants. Els carrils de circulació i els vorals seran més estrets, es reduirà la velocitat màxima permesa a 80km/h i els vehicles pesants no podran fer avançaments.

Entre Terrassa i Sant Quirze, s’eixamplarà la calçada per a formar un tercer carril de 4km al tronc de l’autopista. També es farà un quart carril discontinu per facilitar les incorporacions i sortides de la via.

Entre Sabadell i Badia, es donarà continuïtat als ramals de l’enllaç de Sant Pau per a formar dos carrils més per facilitar els canvis de carril i fer-ho amb més seguretat.

Aquesta actuació a la C-58, que duu a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat, té un pressupost de 17 milions d’euros i ha de permetre millorar la fluïdesa en la circulació d’aquesta autopista.