0ccfcb52 2675 4365 99de 3406ed94355c

Retorna al Casal Cívic de Can Boada “Artistas del Barrio” amb un tribut a Joaquín Sabina

L’Associació Veïnal de Can Boada del Pi ofereix a la comunitat la 9ª edició d’“Artistas del Barrio”. Aquesta iniciativa promou la cultura de proximitat, donant a conéixer els talents artístics de les persones que viuen al barri, els seus familiars i amics. Ha estat organitzada en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Grups Gibraltar-Lluís Companys.

Es tracta del retorn d’aquest cicle de concerts després de l’aturada per la pandèmia. Serà el proper dissabte 4 de març a les 19:00 hrs. al Casal Cívic de Can Boada (carrer Joan d’Àustria 11). L’entrada és gratuïta amb taquilla inversa.

Un dels objectius d’aquesta activitat és promoure la cultura local. Als grups participants se’ls dóna la possibilitat d’aconseguir una exposició al públic terrassenc que seria més difícil d’obtenir en circuits professionals. Alhora, es fomenta la trobada del veïnat arran d’activitats culturals diverses, com la música, la poesia i els monòlegs.

Aquesta edició és especial perquè comptarà amb l’actuació del grup local Café de Nikanor, que oferirà el seu reportori tribut al poeta i cantautor Joaquín Sabina. La formació va cantar en la primera edició d’“Artistas del Barrio” el 2017, i enguany s’encarregarà de reinaugurar l’esdeveniment després de la pandèmia.

0ccfcb52 2675 4365 99de 3406ed94355c