Reunió entre l’Ajuntament i responsables del Diploma Sènior

La regidora de Salut, Laura Rivas, s’ha reunit aquest dijous amb Beatriz Escribano, directora acadèmica del Diploma Sènior Universitari en Ciència, Tecnologia i Societat de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Escribano ha anat acompanyada de representants de l’associació Alumni Ciència, Tecnologia i Societat (ACTES).

Durant la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Terrassa, s’ha parlat de la promoció de l’envelliment saludable des de l’àmbit universitari i s’han tractat aspectes de la docència i de la formació de les persones sèniors en l’àmbit de la ciència, la tecnologia i les humanitats.

El Diploma Sènior Universitari en Ciència, Tecnologia i Societat ofereix una proposta destinada a persones majors de 55 anys que té els objectius d’ampliar coneixements multidisciplinaris i de dinamitzar culturalment i social l’entorn de les i els participants. La formació vol ser una referència de qualitat en docència, innovació i participació, tot fomentant la inclusió, l’equitat i el feminisme.