Reunió per crear un espai de diàleg de les residències amb l’Ajuntament i la Generalitat

La regidora de Gent Gran, Mónica Polo, s’ha reunit aquest diluns a la tarda amb la delegada de residències de gent gran de la Generalitat de Catalunya al Vallès Occidental, Sònia Mariscal, i amb representants de 17 residències de la ciutat. A la trobada, celebrada telemàticament, han participat també la responsable del Sector Social de la Generalitat al Vallès Occidental, Carme Busquets; i la referent territorial de Terrassa, Judith Heredia.

L’objectiu de la trobada ha estat donar resposta a la demanda de bona part de les residències de crear un espai de diàleg per compartir informació i traslladar dubtes, consultes i/o reflexions a la Generalitat. Durant la trobada, Mariscal ha explicat en quin moment es troba la gestió de la situació sanitària a les residències i ha atès les preguntes dels centres.

Per la seva banda, la regidora de Gent Gran i de Salut, Mónica Polo, ha agraït a la delegada la seva assistència i ha destacat la importància de consolidar espais de trobada com aquest, que apleguin els centres i ambdues administracions. A més, la regidora ha tingut paraules d’agraïment per les residències de gent gran de la ciutat, on viuen més de mil persones, i pel sobreesforç que estan fent arran la Covid-19.

Finalment, la delegada i la regidora s’han emplaçat a una nova trobada més endavant, amb data per concretar.