Revisaran les rutes alternatives per les obres de la passarel·la de Les Fonts

L’ajuntament revisarà i adaptarà les rutes alternatives per les obres de millora de la passarel·la de Les Fonts per a que siguin accessibles i segures. La mesura es consensuarà tant amb els usuaris com el veïnat. És un dels acords de junta de portaveus aprovats aquest divendres al ple.

Ple juny diversos temes

El consistori també demanarà que no es tanqui l’àrea respiratòria d’urgències de MútuaTerrassa. A més, reclamarà una solució als constants col·lapses que viu el servei.

Ple juny diversos temes

D’altra banda, donarà suport a l’Institut Les Aimerigues per evitar la supressió d’una línia de batxillerat.

Ple juny diversos temes

Tot plegat, coincidint amb el Dia de l’Orgull. Per això, s’ha llegit una declaració institucional per celebrar la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Ple juny diversos temes

En l’àmbit de participació ciutadana, el Consell del barri d’Ègara ha tornat a reclamar el trasllat del Centre de Formació d’Adults Ègara i el de Ca n’Anglada i unir-los a una nova ubicació a l’AEG. Totes les formacions han donat suport a la reivindicació. A més, han lamentat que porti tants anys sense resoldre’s, malgrat el compromís existent. Des del Govern, asseguren estar pendents d’una reunió amb la Generalitat des de fa més d’un any. Diuen que estan treballant les opcions i compatibilitats que ofereix la zona.

Ple juny diversos temes

També hi ha hagut unanimitat en la defensa de l’accés universal a les activitats extraescolars presentada per CCOO. Es farà una diagnosi per conèixer la situació actual a Terrassa i s’impulsarà una Carta Bàsica.