Revolució en el primer equip de natació del CN Terrassa amb dotze noves incorporacions

L’equip de natació del CN Terrassa experimenta una revolució en la seva plantilla amb l’arribada de dotze cares noves. L’extremeny César Castro, procedent del Real Canoe, lidera un grup de joves nedadors amb experiència internacional.

L’actual campió d’Espanya i recordista estatal dels 200 metres lliures no s’ho va pensar dues vegades quan li van oferir venir a Terrassa.

César Castro Cn Terrassa 3

L’extremeny César Castro és un dels reforços de luxe per al CN Terrassa

Amb César Castro aterren un bon grapat de nedadors procedent del CE Mediterrani. Alberto Lozano, Alejandro Calderón, Francho Artal, Guillem Ràmia i Genís Armengol. Roger Mataró, procedent del CN Granollers, i Pedro Ruano, del CN Sant Andreu, són les altres dues altes.

També hi ha moltes novetats en l’equip femení. Reforcen el grup Andrea Galisteo i Esther Morillo, procedents del CE Mediterrani, i Carla Seco i Laura Díaz, del CN Sabadell. L’objectiu és retornar l’equip a la màxima categoria en la Copa d’Espanya de Clubs.

Equip Natació Cn Terrassa 2

El president del CN Terrassa, Joan Herrera, conversant amb alguns dels nous nedadors

A totes aquestes incorporacions s’han d’afegir la continuïtat d’alguna de les primeres espases de l’entitat com Miguel Durán, Mario Mollà i David Benítez, entre d’altres.

Equip Natació Cn Terrassa 3