Ricard Coma i Joan Besares, guanyadors absoluts del 43è Ral·li de Motos Històriques del MATHC

L’Escuderia MATHC ha organitzat aquest diumenge la 43a edició del seu tradicional Ral·li de Motos Històriques, amb sortida i arribada a Can Salas. Hi ha participat un total de 57 pilots, que han recorregut un traçat de 75 quilòmetres (34 d’ells cronometrats en diferents punts del recorregut) pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, passant pels termes municipals de Terrassa, Matadepera, Mura, Talamanca, Navarcles i Monistrol de Calders.

Els guanyadors absoluts del Trofeu Kronos han estat Ricard Coma, en categoria pre-guerra amb una BMW-Africa Korps del 1945, mentre que Joan Besares s’ha fet amb el triomf en la categoria post-guerra amb una Ducati 175 TS del 1963.

La resta de guardons han correspost a Josep Maria Piera, amb la moto més antiga conduïnt una Indian Scout del 1925, mentre que el premi a la restauració en categoria pre-guerra se l’ha emportat José López amb una Norton H-18 del 1937 i a la restauració en categoria clàssica ha anat a parar a David Millán amb una BSA C11 del 1953. El guardó a la participant femenina millor classificada ha estat per a Mefta Zarila, amb una Derbi 74 del 1961.

Josep Maria Piera, amb una Indian del 1925, va ser el participant amb la moto més antiga

[Font imatges: Ramon Puig – MATHC]

[Font vídeo: Joan Gibert – MATHC]