Ricard Guardeño continua quatre anys més com a president de l’Handbol Terrassa

Ricard Guardeño ha estat reelegit president del Club Handbol Terrassa per les properes quatre temporades, després que només s’hagi presentat una sola candidatura en el procés electoral. Així es va decidir en la darrera assemblea, en la qual es va fer balanç de l’actual mandat i es van exposar els objectius per als propers quatre anys. Es va ressaltar que, tot i la limitació d’hores de pista coberta per als entrenaments, el club egarenc ha crescut en nombre d’equips i de jugadors i ha millorat de manera notable els resultats esportius en totes les categories .

Per aquesta raó les línies de treball passen per buscar l’ascens del primer equip a la Primera Nacional, categoria en la que no milita des de fa dècades. Conseqüentment, l’objectiu és buscar el suport de patrocinadors que facin possible que el primer equip, arribat el cas, participi en aquesta competició sense que això suposi un sobrecost per als socis i sòcies. Altres actuacions passen per potenciar la línia femenina, fes més notòria aquest esport a la ciutat, treballant amb les escoles i fent difusió de les activitats del club, millorar els resultats esportius en totes les categories i seguir eixamplant la base de socis, equips i jugadors i jugadores.

Durant el procés electoral es van escoltar algunes veus discordants que alertaven del perill que pot suposar per a la base l’ascens ràpid del primer equip, si es prioritza la competició davant la vessant formativa i el treball amb el planter, reclamant més atenció i recursos en la tecnificació per a l’etapa formativa.

La junta directiva de l’Handbol Terrassa per als propers quatre anys està formada per:  Ricard Guardeño (president), Esther Lorite (secretària), Dolors González (tresorera), Pepe Navarro (vocal), Antoni Alsina (vocal), Marta Crua (vocal), Pere Armengol (vocal), David Vallmitjana (vocal), Isabel Muñoz (vocal), Xavi Figueras (vocal) i Toni Rodríguez (vocal).