Detenen Tres Persones Per Robatoris En Domicilis, Guardaven Com A Trofeu Les Anelles Dels Bombins  (2)

Robaven en pisos i guardaven les anelles dels bombins com a trofeu

Es Mossos d’Esquadra han detingut 3 persones que robaven a domicilis i es quedaven com a trofeu les anelles interiors dels bombins. L’operació ha tingut lloc el 27 de febrer quan es van detenir tres dels presumptes lladres a Terrassa.  Es tracta de dos homes i una dona que  presumptament robaven a diverses poblacions catalanes.

Se’ls imputa l’autoria de deu delictes de robatori amb força a interior de domicili. A més d’un un delicte robatori amb violència i intimidació, un delicte d’estafa i , també de pertinença a grup criminal.

Durant el decurs de la investigació, els mossos van esbrinar que els lladres sempres seguien  el mateix modus operandi. Actuaven al matí i en blocs de pisos amb fàcil accés a través de carreteres. Aquest fet els facilitava una fugida ràpida. Un cop al lloc entraven a tots els pisos de la mateixa planta amb el mètode conegut com a “bec de lloro”. Aquest mètode consisteix en l’extracció del bombí del pany de la porta d’entrada. Els detinguts guardaven una cinquantena d’anelles dels bombins com a trofeu dels robatoris.

La investigació continua oberta ja que podrien estar implicats en altres robatoris degut a la gran quantitat d’objectes recuperats.

Els detinguts van passar el dia 2 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada. El jutge va decretar ingrés a presó per tots tres.