Roc Gibert Campió Catalunya Aleví Ctt Els Amics

Roc Gibert, del CTT Els Amics Terrassa, s’alça amb el títol català aleví

La ciutat de Valls va acollir els Campionats de Catalunya de tennis de taula per edats. El CTT Els Amics Terrassa va participar amb dinou palistes i va estar present en totes les categories, amb excel·lents resultats.

Destaca el títol català aleví de Roc Gibert en el seu primer any a la categoria. Durant tota la competició, el palista egarenc només va cedir un onze. Va ser contra el tortosí Toni Sorní en semifinals, just abans de disputar la final davant del seu company d’equip Ladimir Mayorov, a qui va derrotar per 3 o 0.

Amb l’equip Terrassa – Cassà, format per dos jugadors del club terrassenc i dos jugadors de l’equip gironí, els terrassencs Roger Catalán i Roc Gibert i els cassanencs Ladimir Mayorov i Roger Poch van assolir la tercera posició. En dobles, la parella Ladimir Mayorov – Roc Gibert va pujar també al podi amb la medalla de bronze. El sub-23 Gerard Màdico va arribar també a quarts de final de la categoria dels més grans.

La delegació femenina del CTT Els Amics va obtenir diverses posicions en quarts de finals. Anna Pagès a individual femení, Anna i Mireia Pagès en dobles alevins, Estel Navacerrada (junt amb Candela Arcos de Calella) en dobles alevins i García de Soria i Migueles en dobles juvenil.