Roc Oliva, Pau Quemada i Quico Cortés, els millors de la Divisió d’Honor Masculina 2016-2017

Finalitzades les lligues de Divisió d’Honor, s’han donat a conèixer els guardons als millors jugadors i jugadores, una vegada s’ha fet el recompte dels vots dels entrenadors dels diferents equips.

El davanter de l’Atlètic Roc Oliva, el vigent campió de la lliga, ha estat designat millor jugador de la Divisió d’Honor Masculina. El subcampió del torneig, el Club Egara, també s’ha emportat distincions individuals. Quico Cortés ha estat escollit millor porter, mentre que Pau Quemada n’ha rebut tres: màxim golejador de la fase regular i millor jugador i màxim realitzador de la Final Four disputada a Can Salas.

En categoria femenina, el Club de Campo, campió de Lliga, s’ha emportat tres guardons. María López, com a millor jugadora de la Divisió d’Honor Femenina, Rocío Sánchez, millor jugadora de la Final Four, i la seva companya, Alicia Magaz, màxima golejadora d’aquesta Final a Quatre. Mariona Serrahima, del Júnior, i María López de Eguilaz, del Jolaseta, han estat designades màxima realitzadora i millor portera de la Divisió d’Honor.