Rodalies de Renfe reajusta el servei a la baixa demanda

A partir d’aquest dilluns dia 27 el servei de Rodalies de Renfe es reajusta i oferirà el 71 per cent del servei en hora punta i el 61 per cent durant la resta de la jornada. Les línies afectades són la R1, R2, R3 i R4, aquesta última és la que passa per Terrassa. La resta de línies segueixen amb l’oferta reduïda actual. La mesura es prèn de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats durant la pandèmia del Covid-19.

Aquesta darrera setmana les línies de Rodalies han registrat un descens diari de demanda amb una baixada a l’entorn del 92 per cent, mantenint un nivell d’ocupació d’un terç de la seva capacitat máxima. Així es permet respectar les distàncies recomanades entre els viatgers. La línea R7 de la Universitat Autònoma, està tancada. Aquestes mesures s’adapten en el marc de l’estat d’alarma decretat pel Govern amb motiu de l’emergència sanitària pel Covid-19 en una situación de mobilitat excepcional.

Renfe desaconsella viatjar a més que no sigui per raons inajornables o d’extrema necessitat. Els horaris de les línies es poden consultar a través dels canals d’informació de la companyia i d’atenció al client. També als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.