Roger Rocasalbas Vilafranca Hoquei 2

Roger Rocasalbas, nou director general del Club Natació Terrassa

El CN Terrassa ha fet oficial la incorporació de Roger Rocasalbas com a nou director general, una figura que no existia en la darrera etapa de l’entitat. Nascut a Palau-Solità i Plegamans el 21 de setembre de 1981. Rocasalbas és l’escollit per la junta directiva per esdevenir el màxim executiu de l’entitat, deu mesos després de prendre possessió de la gestió de l’entitat.

El nou CEO del CN Terrassa ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional al FC Barcelona. Entre el 2007 i el 2012, va treballar en l’àrea de comptabilitat i finances i, posteriorment, entre el 2012 i el 2018, va exercir de Financial Controller. Des del 2018 i fins a l’actualitat, ha estat el gerent dels quatre esports professionals que desenvolupen la seva activitat al Palau Blaugrana (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins).

A més, ha liderat l’explotació comercial d’aquest espai i l’estratègia en matèria de patrocini, new business i comercialització dels drets televisius dels quatre esports esmentats. Durant aquest mateix període, ha estat membre del grup de treball format pels Chief Business Officer i els Chief Financial Officer dels clubs propietaris de l’Eurolliga de bàsquet.

Rocasalbas va estudiar la Diplomatura de Ciències Empresarials a la Universitat Ramon Llull entre el 2003 i el 2005. Posteriorment, del 2006 al 2007, va fer l’Executive MBA de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Master Sport Management de l’Escuela de Administración de Empresas i, actualment, està cursant el Programa de Desarrollo Directivo de la IESE Business School – Universidad de Navarra.

Trajectòria esportiva

Rocasalbas va ser jugador professional d’hoquei patins entre l’any 2000 i el 2018. Va militar en set clubs, el Cerdanyola CH, el CH Mataró, el CP Vilanova, l’Igualada HC, el CP Vic, el CP Vilafranca i el Club d’Esports Vendrell.  Amb el CP Vilanova, va ser subcampió de la Copa del Rei i de la Copa de la CERS, mentre que, amb el CP Vic, va proclamar-se novament subcampió de la Copa de la CERS.

També va ser internacional amb la selecció espanyola absoluta, amb la qual va ser subcampió de la Copa de les Nacions, i amb la selecció catalana, amb la qual va adjudicar-se una Copa Amèrica i tres Golden Cups.

Roger Rocasalbas Vilafranca Hoquei 2

Roger Rocasalbas, en el seu comiat com a jugador del Vilafranca (Font imatge: @FCPatinatge)