Roger Sales, nou cap dels Mossos d’Esquadra a Terrassa

Roger Sales és el nou cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa des del passat 1 de novembre. S’ha convertit en el sisè cap dels Mossos des del desplegament del cos a la ciutat, al novembre del 2006. Substitueix Jesús Requena que va ocupar aquest càrrec durant menys de dos anys. Assegura que hi haurà continuïtat amb el seu predecessor perquè, Requena és un amic i un referent.

Sales porta més de 30 al cos dels Mossos. Coneix la ciutat perquè al 2017 va fer les pràctiques d’intendent aquí. Terrassa és una ciutat més segura que d’altres que tenen una població similar. La percepció de la ciutadania a vegades no coincideix amb la realitat. Així, Sales ja té marcades al calendari reunions amb veïns i comerciants de diferents barris: Can Roca i Pere Parres seran els primers. També hi ha una petició de trobada amb entitats del districte 3.

Aquesta sensació d’inseguretat de la ciutadania, diu, moltes vegades basada en informacions poc contrastades difoses través de les xarxes, només es pot combatre amb contactes directes i dades reals.

L’accés i el consum massiu a través d’internet també ha afavorit la proliferació de noves tipologies de delictes que preocupen al cap dels Mossos a Terrassa.

Sales coneix ve la comarca, va ser cap de l’ABP de Sabadell i també ha estat destinat a Sant Cugat, Rubí, Mollet del Vallès, Caldes de Montbui i, últimament, a Cerdanyola del Vallès.

Roger Sales 2Roger Sales 3