Rosa Boladeras estrena ‘La nostra ciutat’ al Teatre Lliure

A partir d’aquest dimecres Rosa Boladeras compaginarà la seva feina a l’Ajuntament de Terrassa amb la seva faceta com a actriu. I és que al Teatre Lliure s’estrena La nostra ciutat que es representarà fins al 12 de novembre a la Sala Fabià Puigserver. 

Rosa Boladeras, pujarà de nou a l’escenari per interpretar  el paper de Julia Gibbs. L’acompanyaran noms com Rosa Renom, Carles Martínez, Mercè Pons i Guillem Balart, que encapçalen el repartiment d’aquesta versió de la mítica Our Town, del dramaturg nord-americà Thornton  Wilder. És una de les obres més representades als Estats Units que li va valer el Premi Pulitzer de teatre 1938

Boladeras Estrena La Nostra Ciutat

Rosa Boladeras a ‘La nostra ciutat’/ Sílvia Poch

Ferran Utzet dirigeix a una quinzena d’intèrprets que donaran vida als habitants d’un petit poble de New Hampshire. Tot comença en un teatre quan el regidor presenta als habitants de la vila de Grover’s Corners, en concret les famílies Gibbs i Webb. Especialment Emily Webb i George Gibbs, que ben aviat descobriran l’amor i decidiran convertir-se en matrimoni. Durant  dotze anys, es motra la vida d’aquesta parella i s’explica com les seves vides canvien. Teatre dins del teatre per explicar què significa ser humà.