Rull presenta el seu nou projecte «Cel·la 61» a l’Ateneu Terrassenc

Aquest dissabte al matí l’Ateneu Terrassenc ha celebrat una xerrada conduïda per Ferran Penya amb Josep Rull com a protagonista. «Cel·la 61», que és el número de cel·la on va està empresonat Rull, és el títol que porta el nou projecte del polític egarenc amb l’objectiu de, tal i com ha explicat l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, «reivindicar la humanitat que hi ha a les presons». Un projecte audiovisual amb Rull com a conductor que també intenta mostrar la part més humana dels presos als espectadors.

8tv va accedir a fer realitat la proposta de Rull fent un programa d’entrevistes a funcionaris i presoners de diferent nivell per tal de donar a conèixer com s’arriba a la presó, què s’hi fa i qui hi pot entrar. En el programa també s’ha comptat amb la col·laboració de Carme Forcadell i Jordi Turull.

L’Ateneu Terrassenc, ubicat al carrer Sant Quirze, ha acollit una vintena de persones que han assistit a una xerrada amb anècdotes reals viscudes en primera persona per l’exconseller. Rull ha explicat davant la vintena d’assistents algunes experiències personals durant el seu judici a l’Audiència Nacional, la primera vegada que passa una nit al calabós o com era el seu dia a dia a les diferents presons que ha trepitjat durant de tres anys, quatre mesos i un dia.

El propi Rull valora molt positivament el resultat de les diverses entrevistes que ha fet. Programes de prop d’una hora que es poden recuperar al portal digital de 8tv.