Rull reafirma el compromís pel referèndum en la presentació del PDeCAT territorial

Dia de celebració pel Partit Demòcrata Català, que estrena l’agrupació territorial del Vallès Occidental / Terrassa. La secció de l’àmbit Oest de la comarca s’ha presentat aquest dilluns, a través d’un acte que ha omplert l’Aula Magna del Centre Cultural. La cerimònia ha comptat amb la participació del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, qui ha reafirmat el compromís del Govern perquè el referèndum s’acabi duent a terme. En aquesta línia, davant la negativa de Madrid de permetre posar les urnes, Rull ha destacat les diferències entre aquesta votació i el 9-N.

La presidenta del grup municipal del Partit Demòcrata, Montse Caupena, i el president de l’Agrupació del Vallès Occidental, Xavier Reinaldos, han estat els encarregats de dirigir l’acte. En referència als casos de corrupció que han esquitxat Convergència, el tinent d’alcalde Miquel Sàmper i la coordinadora general del partit Marta Pascal, han recalcat la importància de mirar endavant amb il·lusió, sense oblidar la part positiva de la feina ben feta.

A l’acte de presentació de la nova agrupació, també hi han assistit les alcaldeses de Matadepera i Viladecavalls, a més de nombrosos representants polítics dels municipis de la comarca. Actualment, el Partit Demòcrata compta amb uns 13.000 associats, dels quals uns 10.000 provenen de l’antiga Convergència.