Rull, Turull, Sánchez i Forn deixen l’hospital i tornen a la presó de Lledoners

Josep Rull, Jordi Turull, Jordi Sánchez i Joaquim Forn han abandonat la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa. Els quatre polítics han sortit cap a la presó de Lledoners a primera hora de la tarda. Quan s’ha donat a conèixer que serien traslladats, l’ANC ha fet una convocatòria a les portes de l’equipament per donar-los suport. La crida ha mobilitzat una quarentena de persones.

Els presos van arribar a l’Hospital de Terrassa dijous passat, després d’abandonar la vaga de fam que mantenien des de feia gairebé 3 setmanes. L’objectiu era fer seguiment i control del seu estat de salut a mida que retornaven progressivament a una alimentació normal. Al centre sanitari, Rull, Turull, Sánchez i Forn s’han recuperat en un mòdul ordinari i cadascun a la seva habitació.

A dia d’avui, els metges consideren que han sortit de la fase de risc i que el seu estat ha millorat. Per això, els han donat l’alta però hauran de seguir encara una dieta especial durant uns dies més.

A través del seu compte de Twitter, el terrassenc Josep Rull, igual que els seus tres companys, ha anunciat el seu trasllat i ha agraït l’atenció rebuda a la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa.