S’abaixa el teló de l’edició 2018 del Premi Ciutat de Terrassa de teatre amateur

Última representació teatral del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre,  tot i que aquesta darrera obra està fora de concurs. La companyia Quatre per Quatre de Granollers representarà el proper 18 de març “L’auca del Senyor Esteve” de Santiago Rusiñol.

L’obra escrita el 1907 retrata les escenes costumistes del barri barceloní de La Ribera de finals del XIX i se centra en l’enfrontament entre l’artista modernista i la societat burgesa.

Aquest diumenge es podrà veure una versió adaptada de Santiago Sans, dirigida per Frederic Roda. El grup de teatre amateur Quatre per Quatre de Granollers representa la primera producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), coordinada per Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC). La funció teatral ja s’ha presentat a més de 15 teatres d’ateneus de tot Catalunya i seguirà girant fins a mitjans de l’any vinent.

Frederic Roda diu que l’adaptació de la novel·la “té un toc contemporani” en la manera de plantejar la dramatúrgia. Això, combinat amb l’elenc de 19 actors i actrius de diferents edats que composen la companyia ha convertit aquesta producció en un referent del teatre amateur d’aquest any.

Es podrà veure diumenge, 18 a les 6 de la tarda al Casal de Sant Pere, a la Sala Crespi.

El 7 d’abril es farà públic el veredicte del jurat i es lliuraran una vintena de premis.