Es reactiva el projecte del pàrquing per a 300 places de l’Àrea Olímpica

L’Àrea Olímpica comptarà amb un pàrquing per a 300 places, sota l’actual camp de futbol, que hauria de resoldre el dèficit d’aparcament que hi ha en una de les zones més problemàtiques de la ciutat per l’alt volum de trànsit cap als clubs esportius d’aquest barri. Un equipament que estaria explotat per una societat amb capital públic i privat i en el qual hi tindria accés tothom, però amb preus diferenciats per als socis de les entitats que hi formessin part.

Tot i l’estrall que ha suposat la pandèmia, el CN Terrassa ha posat sobre la taula aquesta obra en la reunió que ha mantingut aquest dijous amb l’alcalde, Jordi Ballart, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno. El president del club egarenc, Jordi Martín, ha assenyalat a Canal Terrassa que hi ha un interès del consistori per activar aquest projecte i poder-lo vincular al Mundial de Hockey del 2022.

Un altre dels projectes que el CN Terrassa vol tirar més endavant és la construcció d’una piscina coberta amb les mides reglamentàries per a la pràctica del waterpolo, on actualment hi ha el camp de futbet que dona a l’Avinguda Abat Marcet. Un equipament que incrementaria la làmina d’aigua i que no trastocaria els comptes d’explotació de l’entitat, ja que el cost aniria a càrrec d’un sponsor del sector aquàtic amb el qual ja han arribat a un acord verbal.

A la reunió també s’ha parlat de la situació social, econòmica i esportiva. El CN Terrassa veurà reduït el pressupost del proper exercici, ja que la baixada d’ingressos per la Covid-19 s’estima en més d’un milió d’euros. Entre d’altres motius, la pèrdua de massa social. Això ha provocat reajustaments de les partides de manteniment, plantilla de treballadors i confecció dels primers equips de waterpolo i natació. Tot i això, Martín assenyala que això no hauria d’afectar en les aspiracions esportives d’aquestes seccions.

Reunió d’aquest dijous entre Ajuntament i delegació del CN Terrassa