S’activa un helicòpter del SEM per assistir una dona a la via pública

A les 12.43 d’ahir dilluns, un ciutadà va informar la Policia Municipal que hi havia una dona estesa en un banc que no responia.

Es va donar avís al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i es va personar una patrulla de la Policia Municipal, que va informar que la senyora es trobava conscient, però desorientada.

La dona va ser assistida pels serveis sanitaris, els quals van demanar l’helicòpter del SEM pel seu trasllat a un Hospital, que va aterrar a la zona enjardinada de la plaça.

Finalment, després de rebre la primera assistència, va ser traslladada per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Atropellament a la carretera de Montcada
A les 11.20 h d’ahir, el Servei d’Emergències 112 va informar d’un atropellament a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Vinyals. Al lloc es va personar una patrulla de la Policia Municipal que va procedir a elaborar un informe tècnic d’accident.

Segons sembla, l’atropellament va passar quan un turisme que circulava per la carretera en direcció a Sabadell, no va observar la presència d’un vianant que creuava la calçada pel pas de vianants. A conseqüència de l’accident el vianant va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.