S’ajorna fins a l’octubre el judici per l’okupació de l’Atzur

El pròxim 1 d’octubre és la nova data per a la celebració del Judici per l’okupació de la finca de la SAREB del carrer Arquímedes, el local on ara hi ha el casal popular Atzur.
El retard en la citació d’un testimoni ha permès que els advocats dels tres encausats de l’Atzur, hagin aconseguit que s’ajornés el judici que hi havia previst per aquest dimarts. Aquesta és la segona vegada que s’ajorna el Judici.

Tot i això, els col•lectius i persones que formen part de l’Atzur continuen reclamant la suspensió del Judici perquè consideren que es qüestionen certs ideals en contra de l’especulació immobiliària. També reclamen la intermediació de l’Ajuntament en favor seu. Amb el nou ajornament d’un judici que només ha celebrat una sessió el passat mes de març, els col•lectius de l’Atzur es refermen com a moviment viu i reivindicatiu, i anuncien mantenir les mobilitzacions i la lluita pel què consideren els seus drets i llibertats.

El casal del carrer Arquímedes va ser ocupat a finals del 2012 per acollir diferents propostes en favor de l’autogestió veïnal i la lluita popular. En l’actualitat acull diversos col•lectius com Arran, algun CDR o una cooperativa de consum. En el local s’hi continuen fent xerrades, assemblees, activitats, actuacions i festes.